-
Kom godt i gang med WebdyrPlus 

I den information du har fået pr. brev, kan du se, hvilke af nedenstående muligheder, du skal bruge for at komme i gang.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, så er du velkommen til at ringe til Kundeservice på tlf. 7015 5015 eller sende en mail til support@dlbr.dk. Så hjælper vi dig videre. Ellers følg beskrivelserne herunder: 

Jeg skal validere mit BrugerID
Valideringen af dit BrugerID sker for at sikre, at du er den retmæssige indehaver af det CVR-nummer eller CPR-nummer, som er angivet på dit BrugerID. Valideringen er din sikkerhed for, at andre ikke uretmæssigt kan få adgang til dine oplysninger ved at taste dit CVR-nummer eller CPR-nummer. Du indtaster dit CVR-nummer eller CPR-nummer her  og starter også valideringen herfra. Når du er valideret, kan du logge på WebdyrPlus her.

Jeg har ikke noget BrugerID til Webdyr
Er du i tvivl om, om du har et BrugerID, kan du søge det på din mailadresse her.
Hvis du har et BrugerID til Landmand.dk, så er det dét, du skal bruge til at logge på WebdyrPlus. Før det kan anvendes, skal du taste dit CVR-nummer eller eller CPR-nummer og validere det som beskrevet ovenfor. Har du et BrugerID, men har glemt kodeordet, kan du få et nyt her
Hvis du ikke har et BrugerID til Landmand.dk kan du oprette det her. Derefter skal CVR-nummeret eller CPR-nummeret indtastes og valideres her.
Når du har dit BrugerID, og du er valideret, kan du bestille WebdyrPlus her og derefter logge på WebdyrPlus her.

Ønsker du at skifte kodeord, kan du gøre dette på www.landmand.dk.

Skal du have adgang til den nye Dyreregistrering - klik her

SEGES P/S - Agro Food Park 15 - 8200  Aarhus N - Tlf: 70 15 50 15 - Fax: 87 40 50 10  - Cookiepolitik